Ramos legt keuze voor PSG uit: 'Dit kan alleen maar een perfect huwelijk worden'

Reacties

Paris Saint-Germain droomt nu al jaren van het winnen van de Champions League en heeft met Sergio Ramos een speler binnengehaald die weet wat het is om de prijs te winnen. De verdediger is ervan overtuigd dat hij met zijn nieuwe werkgever opnieuw de beste van Europa kan worden.

Ramos legt keuze voor PSG uit: 'Dit kan alleen maar een perfect huwelijk worden'
© Pro Shots

De 34-jarige Ramos nam na een dienstverband van liefst zestien jaar afscheid van Real Madrid, waarmee hij viermaal de Champions League won. De verdediger zette eerder deze week zijn handtekening onder een tweejarig contract bij PSG. De Fransen bereikten vorig jaar de finale van het miljardenbal, maar gingen toen onderuit tegen Bayern München.

Volgens Ramos kan het nooit lang meer duren voordat PSG de Champions League wint. Hij hoopt dat hij het laatste stukje van de puzzel kan zijn. 'Wat me het meest opvalt bij deze club is de sterkte van de selectie', vertelt de Spanjaard aan PSG TV. 'De honger die de spelers hebben. Ze willen naar deze club komen, om de Champions League te kunnen winnen.'

'PSG heeft al een finale gespeeld en is erg dicht bij het winnen van dit toernooi', meent Ramos. 'Dat is iets wat me heeft aangetrokken. Dit kan alleen maar een perfect huwelijk worden. Als ik zou kunnen bijdragen aan het winnen van de eerste Champions League voor PSG, zou dat iets heel moois zijn voor mij. Het is een droom om mijn vijfde Champions League te pakken en de eerste voor PSG.'

Ramos is een van de drie nieuwkomers die PSG tot dusver verwelkomd heeft. Eerst contracteerde de club Georginio Wijnaldum, die transfervrij overkwam van Liverpool, en vervolgens werd er diep in de buidel getast voor de komst van Internazionale-back Achraf Hakimi. Na het EK zal ook de Italiaanse doelman Gianluigi Donnarumma, transfervrij sinds zijn vertrek bij AC Milan, nog naar Parijs gaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.