Ramos cynisch: 'Firmino is zeker verkouden geworden van mijn zweet?'

Reacties

Sergio Ramos heeft nogal cynisch gereageerd op alle kritiek aan zijn adres, vooral uit Engelse hoek. De verdediger van Real Madrid en het Spaanse elftal was in de Champions League-finale tegen Liverpool verantwoordelijk voor twee blessures van tegenstanders. 'Mijn hemel, wat een aandacht', verzucht de Spanjaard.

Ramos cynisch: 'Firmino is zeker verkouden geworden van mijn zweet?'

Ramos kwam na de finale (3-1 voor Real) behoorlijk in opspraak. Eerst was hij er met een soort judoworp voor verantwoordelijk dat Liverpool-vedette Mo Salah geblesseerd het veld moest verlaten, het WK leek zelfs even in gevaar te komen voor de Egyptenaar. Maandag bleek vervolgens dat de in de finale tweemaal blunderende doelman Loris Karius door een beuk van Ramos een hersenschudding heeft opgelopen.

'Mijn hemel, wat een aandacht', zegt Ramos tegenover sportkrant AS, vooral over de kwetsuur van Salah. 'Ik zie het duidelijk op de beelden: hij pakt eerst míj vast met zijn rechterarm, na onze val raakt hij gebleseerd aan zijn ándere arm. En dan zeggen mensen dat ik hém in een judogreep had... Daarna zegt die keeper dat hij duizelig is geworden door een botsing met mij. Wat is het volgende? Roberto Firmino is zeker verkouden geworden omdat er een van mijn zweetdruppels op hem terecht is gekomen?', is Ramos cynisch.

De aanvoerder van Real zegt na afloop contact te hebben gehad met Salah, maar dat de hele situatie wat hem betreft niet overdreven moet worden. 'Hij had de tweede helft volgens mij gewoon kunnen spelen, als hij een injectie had genomen. Dat heb ik zelf wel eens gedaan. Maar blijkbaar vinden mensen het héél interessant om op deze manier over Sergio Ramos te praten. Misschien omdat ik al zo lang bij Real speel en al zo lang prijzen win', sluit hij af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.