Egyptische voetbalbond optimistisch over herstel Salah

Reacties

De Egyptische voetbalbond gaat ervan uit dat Mohamed Salah tijdig is hersteld van een schouderblessure om zijn opwachting te maken op het WK.

Egyptische voetbalbond optimistisch over herstel Salah

De smaakmaker van Liverpool viel zaterdagavond al tijdens de eerste helft van de Champions League-finale tegen Real Madrid uit met een naar het zich liet aanzien ernstige kwetsuur. Via Twitter meldt de bond dat een röntgenfoto heeft uitgewezen dat het gaat om verstuikte schouderbanden en dat er reden is voor optimisme aangaande de WK-deelname van Salah. De arts van de bond is daarvan op de hoogte gesteld door de medische staf van Liverpool.

Liverpool is nog niet met een diagnose naar buiten gekomen. Manager Jürgen Klopp meldde dat het om een serieuze blessure gaat, maar dat hij Salah niet meer had gesproken. 

Egypte zit op het WK in groep A en treft Uruguay (15 juni), Rusland (19 juni) en Saoedi-Arabië (25 juni). Met vijf goals was Salah van eminente waarde tijdens de kwalificatiereeks. In 1990 nam Egypte voor het laatst deel aan de mondiale eindronde.

'Eigenlijk is de finale beslist door judoworp van Sergio Ramos'
'De flater van Karius blijft me langer bij dan de omhaal van Bale'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.