Ramos verguisd na uitschakelen Salah: bewust of ongelukkig?

Reacties

De judo-actie van Sergio Ramos die in de Champions League-finale heeft geleid tot het uitvallen van Mohamed Salah zorgt voor ophef. De captain van Real Madrid krijgt steun van onder anderen Frank Lampard en Rio Ferdinand.

Ramos verguisd na uitschakelen Salah: bewust of ongelukkig?

Salah viel na 31 minuten uit met een schouderblessure en dat bleek het kantelmoment bij de eindstrijd in Kiev (3-1). De Egyptische sterspeler van Liverpool kwam bij een duel niet uit de greep van Ramos. De Spanjaard sprak zich na afloop tegenover de pers niet uit over het moment, maar zei over het stoppen van de Liverpool-aanval het volgende: 'Het was een van de zaken die we moesten overwinnen. Het is ons gelukt de drie spelers die ons pijn konden doen te stoppen.'

Op Twitter reageerde Ramos wel op het uitvallen van Salah: 'In het voetbal zijn er naast de meest prachtige ook de meest bittere tijden. Boven alles zijn we collega's. Een spoedig herstel, Mo Salah.'

Bij BT Sport werd het moment in de rust al belicht en gaf Lampard als analist zijn mening. 'Nee, ik denk niet dat het een bewuste actie was. Hij zit er dicht op, zoals iedere verdediger dat hoort te doen en soms raken armen met elkaar verstrengeld. Het is eerder ongelukkig', aldus de Chelsea-legende.

Op beelden was te zien dat Ramos lachend met de grensrechter stond te praten op het moment dat Salah gewisseld werd. Ferdinand wilde geen verband leggen: 'Volgens mij was het niet zijn bedoeling hem pijn te doen. Ramos verdedigde bij dat moment erg goed.'

Het duel met Salah was niet het enige moment waarop Ramos zich liet gelden. Enkele minuten voor de openingstreffer van Karim Benzema, die profiteerde van een enorme fout van Loris Karius, gaf de aanvoerder van Real de doelman een flinke beuk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ronaldo
Tegenover Spaanse media besprak Ramos hoe bijzonder het was om voor de vierde keer met de Madrilenen de Champions League te winnen, maar hij kon er ook niet onderuit te reageren op de uitlatingen van Cristiano Ronaldo. De Portugees had kort na het laatste fluitsignaal al twijfel gezaaid over zijn toekomst.
 

Ramos over Ronaldo: 'We zullen zien. Cristiano wil graag voelen dat hij geliefd is en hij gaat geen betere plek vinden. Hij is onze grote ster, of hij nu scoort of niet. Ik heb geen idee waarom hij dat gezegd heeft. Dat hij in de verleden tijd over Real sprak, was volgens mij omdat hij terugblikte op het seizoen. Als daar iets achter zit, dan moet hij dat verhelderen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Eigenlijk is de finale beslist door judoworp van Sergio Ramos'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.