Ronaldo mysterieus over toekomst

Reacties

Cristiano Ronaldo kwam vijf minuten na afloop van de door Real Madrid gewonnen Champions League-finale met een mysterieuze boodschap.

Ronaldo mysterieus over toekomst

'Het was mooi om voor Real Madrid te spelen', sprak de 33-jarige Portugees, die niet tot scoren kwam in de 3-1 zege op Liverpool, tegenover beIN Sports. 'De komende dagen laat ik het de fans weten. De toekomst is even niet belangrijk, we moeten nu genieten.'

Afgelopen seizoen waren er in de weken na de Champions League-finale al zeer veel geruchten over de toekomst van Ronaldo, die uiteindelijk Real Madrid gewoon trouw bleef. Zijn contract loopt ook pas in 2021 af.

Ronaldo kroonde zich andermaal tot topscorer van de Champions League, voor de zesde keer op rij en de zevende keer in totaal. 'Of ik ervan baal dat ik in de finale niet heb gescoord? Waarom? Wie heeft meer Champions Leagues dan ik gewonnen? Wie heeft vaker gescoord? Misschien moeten we de naam van dit toernooi veranderen in de 'CR7 Champions League.'

Als ook de tijd voor de omdoping tot Champions League wordt meegerekend, staat Ronaldo nu op gelijke hoogte met Paolo Maldini (AC Milan), José Maria Zárraga en Alfredo Di Stéfano (beiden Real Madrid); zij wonnen eveneens vijf keer de belangrijkste Europese prijs. Fransisco Gento is vooralsnog recordhouder, hij slaagde er als enige in zes keer te winnen.

Topscorersklassement Champions League-seizoen:

Speler Goals
Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 15
Mohamed Salah (Liverpool) 10
Roberto Firmino (Liverpool) 10
Sadio Mané (Liverpool) 10
Wissam Ben Yedder (Sevilla) 8
Edin Dzeko (AS Roma) 8
'Eigenlijk is de finale beslist door judoworp van Sergio Ramos'
'De flater van Karius blijft me langer bij dan de omhaal van Bale'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.