Salah houdt 'ondanks verwachtingen' hoop op WK-deelname

Reacties

Mohamed Salah heeft er vertrouwen in dat hij over enkele weken gewoon met Egypte op het WK in Rusland staat. De aanvaller van Liverpool viel zaterdag al vroeg uit in de verloren Champions League-finale tegen Real Madrid.

Salah houdt 'ondanks verwachtingen' hoop op WK-deelname

Salah kwam verkeerd terecht na een duel met Sergio Ramos en moest naar de kant met een schouderblessure. Direct na de wedstrijd meldde Liverpool-manager Jürgen Klopp dat het niet goed ging met Salah, maar dit werd later ontkend door de Egyptische voetbalbond.

'Eigenlijk is de finale beslist door judoworp van Sergio Ramos'

De sterspeler van het land zelf houdt hoop, zo laat hij weten via Twitter. 'Het was een heel zware avond, maar ik ben een vechter. Ondanks de verwachtingen ben ik ervan overtuigd dat ik straks in Rusland ben om jullie allemaal trots te maken. Jullie liefde en steun geven mij de kracht die ik nodig heb.'

Volgens de bond van Egypte heeft Salah tegen Real Madrid zijn schouderbanden verstuikt, waardoor er reden is voor optimisme als het gaat om WK-deelname van Salah. Egypte zit op het WK in groep A en treft Uruguay (15 juni), Rusland (19 juni) en Saoedi-Arabië (25 juni). Met vijf goals was Salah van eminente waarde tijdens de kwalificatiereeks. In 1990 nam Egypte voor het laatst deel aan de mondiale eindronde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.