Geblesseerde Salah en Carvajal verlaten in tranen het veld

Reacties

Zowel Liverpool als Real Madrid heeft zaterdagavond in de eerste helft van de Champions League-finale een flinke tegenslag moeten incasseren. De ploeg van Jürgen Klopp zag uitblinker Mohamed Salah na een klein half uur, bij een 0-0 stand, uitvallen met een schouderblessure. De Koninklijke verloor even later Dani Carvajal.

Geblesseerde Salah en Carvajal verlaten in tranen het veld

Salah liep de kwetsuur op nadat hij verkeerd terechtkwam na een duel met Sergio Ramos. De Egyptenaar probeerde het nog een paar minuten, maar ging uiteindelijk in tranen naar de kant. Adam Lallana is in het veld gekomen als vervanger.

Met tien goals in dit Champions League-seizoen had Salah een groot aandeel in de finaleplaats van Liverpool. Het is nog onduidelijk wat de blessure van Salah betekent voor zijn WK-deelname met Egypte.

Carvajal
Vlak na het 'Salah-drama' viel ook Dani Carvajal geblesseerd uit. De geëmotioneerde rechtsback, die in de Spaanse WK-selectie zit, maakte plaats voor Nacho. Carvajal leek last te hebben van zijn hamstring en enkel nadat hij de bal met zijn hak probeerde te spelen.

Mis niets van de Champions League-finale via VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.