'Raiola biedt De Vrij aan in Premier League, Everton toont interesse'

Reacties

Eerder deze week sprak Stefan de Vrij zich nog uit over zijn ambities voor het nieuwe seizoen bij Internazionale, maar mogelijk ligt zijn toekomst helemaal niet in Milaan. In Italië verschijnen dinsdag berichten dat Everton de komst van de 29-jarige international wel ziet zitten.

'Raiola biedt De Vrij aan in Premier League, Everton toont interesse'
© Pro Shots

Met dat nieuws komt Tuttosport. De sportkrant uit Turijn stelt dat De Vrij door zijn zaakwaarnemer Mino Raiola is aangeboden bij clubs in de Premier League en dat Everton belangstelling heeft getoond. Er zouden zelfs al aftastende gesprekken zijn geweest met Raiola. Inter heeft naar verluidt nog geen formeel bod ontvangen voor de defensieleider.

De vraag is natuurlijk of De Vrij een overstap naar de club van directeur Marcel Brands zou zien zitten. Everton eindigde afgelopen seizoen als tiende in de Premier League en speelt dus geen Europees voetbal, terwijl Inter als kampioen van Italië de Champions League ingaat. De Milanezen kampen echter met grote financiële problemen, waardoor Antonio Conte al vertrok.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het financieel noodlijdende Inter was al min of meer gedwongen om vleugelverdediger Achraf Hakimi voor zestig miljoen euro te verkopen aan Paris Saint-Germain. De nieuwe trainer Simone Inzaghi liet bij zijn presentatie weten dat hij verwacht dat er niet nog meer dragende spelers vertrekken, maar daar komt dus mogelijk toch verandering in als we Italiaanse media mogen geloven.

Inter zou namelijk nog steeds voor zo'n tachtig miljoen euro aan spelers willen verkopen. De transferwaarde van De Vrij, wiens contract nog twee jaar doorloopt, wordt geschat op zo'n vijftig miljoen euro. Dat terwijl hij transfervrij overkwam van Lazio en ze in Milaan denken met Alessandro Bastoni zijn opvolger al in huis te hebben. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer Everton
Meer over Everton
Meer S. de Vrij
Meer over S. de Vrij
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.