Racing Santander verrast Sevilla op eigen veld

Sevilla liet tegen Racing Santander de kans liggen zich op de derde plaats te nestelen. Atlético Madrid botvierde zijn frustraties op Real Valladolid.

Racing Santander verrast Sevilla op eigen veld

Sevilla-Racing Santander 1-2Met de derde plaats voor het grijpen bleef Sevilla met een teleurstellend resultaat achter. De ploeg van trainer Manuel Jimenez keek na 38 minuten tegen een 2-0 achterstand aan. Sergio Canales nam beide doelpunten voor de gasten voor zijn rekening. Ondanks het inbrengen van Arouna Koné (foto) bleef de inhaalrace steken bij een treffer van de Ivoriaan Romaric. Sevilla blijft door de nederlaag op de vijfde plaats steken.

Atlético Madrid-Real Valladolid 4-0Atlético Madrid revancheerde zich voor de slechte beurt in de strijd om de Spaanse beker. Op de pijnlijke 3-0 nederlaag in de heenwedstrijd tegen Recreativo volgde in de Primera División een ruime overwinning. Real Valladolid was het slachtoffer van de Madrileense dadendrang en incasseerde op eigen veld treffers van José Manuel Jurado, Diego Forlán, José Antonio Reyes en Sergio Agüero.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen