PSV kent route naar groepsfase Champions League

Reacties

Als PSV het tweeluik met Sturm Graz in de derde voorronde van de Champions League overleeft, speelt het in de play-offs tegen het Schotse Rangers FC of Servette uit Zwitserland. Dat bleek maandag bij de loting.

PSV kent route naar groepsfase Champions League
© Pro Shots

PSV speelt dinsdag en volgende week in de derde voorronde tegen Sturm Graz. Als de Eindhovenaren de ronde doorkomen, volgt mogelijk een weerzien met Rangers. De Schotse club zat PSV vorig jaar nog dwars op weg naar de groepsfase van de Champions League. Rangers moet eerst afrekenen met Servette, de nummer twee van het afgelopen seizoen in Zwitserland.

Rangers stond vorig jaar nog onder leiding van Giovanni van Bronckhorst. Inmiddels is Michael Beale de manager bij de Schotten. De club trok deze zomer bekende spitsen aan. Sam Lammers en Cyriel Dessers kwamen over uit Italië, terwijl Rangers ook Danilo overnam van Feyenoord. Lammers heeft een verleden bij PSV.

De heenwedstrijden van de play-offs worden gespeeld op 22/23 augustus. Een week later volgen de returns. Op 31 augustus wordt er geloot voor de groepsfase.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.