PSV houdt geloof in titel: 'Natuurlijk, honderd procent'

Reacties

PSV won, Ajax won en dus blijft het verschil in de titelstrijd tussen de twee topclubs vier punten in het voordeel van de Amsterdammers. Het geloof in de titel is nog steeds springlevend bij André Ramalho.

PSV houdt geloof in titel: 'Natuurlijk, honderd procent'
© Pro Shots
SC Cambuur
SC Cambuur
1 - 2
PSV
PSV

De verdediger, belangrijk met een assist op de 1-1 tegen SC Cambuur, baalt van de openingsfase. SC Cambuur kwam al in de tweede minuut op een voorsprong. 'We waren niet scherp genoeg. Dat is moeilijk te verklaren. We hebben er veel over gepraat in kleedkamer, want we wisten dat ze ons onder druk wilden zetten.'

'Het was een beetje ongelukkig', ging Ramalho bij ESPN verder over het tegendoelpunt. 'Maar dit mag normaal gesproken niet gebeuren, we moeten gewoon de nul houden.' Uiteindelijk kwam het via doelpunten van Eran Zahavi en Mario Götze nog goed voor PSV en dus blijft de strijd met Ajax spannend.

'Natuurlijk geloven we in de titel, honderd procent', bleef Ramalho zelfverzekerd. 'We geloven in onze eigen kwaliteiten. Het wordt niet makkelijk. Maar als er een kans is, geloven we erin.' PSV speelt in de Eredivisie nog tegen Willem II, Feyenoord, NEC en PEC Zwolle. Ajax treft PEC Zwolle, AZ, SC Heerenveen en Vitesse.

Eredivisie

Stand Eredivisie 2021/2022

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Ajax
34
26
5
3
98-19
+79
83
2
PSV
34
26
3
5
86-42
+44
81
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.