PSG vreest lange absentie geëmotioneerde Neymar

Reacties

Neymar moet zich mogelijk opnieuw lang schikken in een rol van toeschouwer. De Braziliaan leek bij zijn uitvallen de ernst van de situatie te weten.

PSG vreest lange absentie geëmotioneerde Neymar

Neymar probeerde woensdag aanvankelijk de bekerwedstrijd van Paris Saint-Germain tegen Strasbourg te vervolgen, maar maakte na een uur toch plaats. De pijn in zijn rechtervoet maakte verder spelen niet opportuun. Hij maakte geëmotioneerd de gang naar de catacomben.

Een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat het gaat om problemen met een middenvoetsbeentje, zo maakte PSG bekend. De Franse club wilde niet te veel conclusies verbinden aan de eerste diagnose. Maar de gedachten gaan terug naar vorig seizoen toen een vergelijkbare blessure Neymar bijna drie maanden aan de kant hield. Het WK werd een race tegen de klok.

'De arts maakt zich zorgen, Neymar maakt zich zorgen. Het is dezelfde voet en hetzelfde middenvoetsbeentje als vorig jaar', zei trainer Thomas Tuchel na afloop. De blessure van de aanvaller was een flinke smet op het succes in de strijd om de Franse beker. Met een 2-0 zege werd een plaats bij de laatste zestien veroverd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.