'PSG doet Mbappé mega-aanbieding, zelfs Macron bemoeit zich ermee'

Reacties

In een ultieme poging Kylian Mbappé te behouden wil Paris Saint-Germain van de 23-jarige steraanvaller de best betaalde speler ter wereld maken. De koploper van Frankrijk stelt naar verluidt alles in het werk om hem uit handen van Real Madrid te houden.

'PSG doet Mbappé mega-aanbieding, zelfs Macron bemoeit zich ermee'
© Pro Shots

Mbappé heeft zijn aflopende contract bij PSG nog altijd niet verlengd en een transfervrije overstap naar Real in de zomer leek nog slechts een kwestie van tijd, maar volgens de laatste berichten maakt PSG toch nog kans om de rappe Fransman te behouden. In Spanje wordt geschreven dat het recente optreden van De Koninklijke tegen PSG in de Champions League hem aan het twijfelen heeft gebracht. Ook Liverpool, dat al eens met hem in verband is gebracht, zou nu een optie zijn.

Onlangs meldde Bild nog dat Florentino Pérez van Mbappé de best betaalde speler ter wereld wilde maken met een megacontract van vijftig miljoen euro per jaar. The Independent schrijft deze donderdag echter dat Real zich een dergelijk salaris helemaal niet kan veroorloven en dat het PSG is dat de wereldkampioen zoveel geld biedt om hem ook na dit seizoen in Paris te houden. Daarmee lijkt het spel weer op de wagen, als we de Britse krant moeten geloven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Macron
De Spaanse krant El Mundo meldt dat zelfs president Emmanuel Macron zich bemoeit met de kwestie en Mbappé na diens bejubelde optreden tegen Real van afgelopen dinsdag op het hart heeft gedrukt in Parijs te blijven, net als oud-president Nicolas Sarkozy. La Liga-voorzitter Javier Tebas is er echter nog steeds van overtuigd dat Mbappé naar Real komt, net als Borussia Dortmund-spits Erling Haaland. 'Omdat de anderen (Barcelona en Juventus, red.) half failliet zijn.'

Tebas voegde eraan toe dat hij zelf geen informatie heeft over de komst van Mbappé naar Madrid, maar twijfelt er niet aan dat het gaat gebeuren. 'Zijn komst is geweldig nieuws voor La Liga, het is het beste dat voor de competitie zou gebeuren.' Volgens Le Parisien is de kans ook nog steeds groot dat de Franse ster naar Bernabéu verhuist. De Parijse krant schrijft deze donderdag dat PSG moeite heeft hem te overtuigen van en langer verblijf. 'En het is niet alleen een kwestie van geld.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.