'Real Madrid maakt van Mbappé best betaalde speler ter wereld'

Reacties

Kylian Mbappé wordt bij Real Madrid de best betaalde speler ter wereld. Voor de Franse steraanvaller ligt een vijfjarig contract klaar met een astronomisch jaarsalaris van vijftig miljoen bruto, als hij komende zomer transfervrij overkomt van Paris Saint-Germain.

'Real Madrid maakt van Mbappé best betaalde speler ter wereld'
© Pro Shots

Dat meldt Bild deze maandag. De Duitse boulevardkrant pakt uit met een verhaal over de Mbappé-deal en claimt de details te weten. Zo wacht Real met het aankondigen van de komst van de 22-jarige aanvaller tot na het tweeluik met PSG in de achtste finale van de Champions League, iets wat Marca eerder al meldde toen beide clubs aan elkaar werden gekoppeld tijdens de loting.

Het uitblijven van witte rook uit Estadio Santiago Bernabéu zorgde volgens Franse media weer voor enig optimisme PSG, dat altijd is blijven hopen dat Mbappé zijn aflopende contract toch nog wil verlengen. Maar al sinds een miljoenentransfer afgelopen zomer afketste, is het een publiek geheim dat Real de wereldkampioen na dit seizoen transfervrij overneemt van de Parijzenaren.

Volgens Bild heeft PSG zich er inmiddels bij neergelegd dat Mbappé in de zomer gratis de deur uitloopt. In Parijs moest hij Lionel Messi en Neymar boven zich dulden in het salarishuis. De 34-jarige Argentijn en de 29-jarige Braziliaan verdienen op dit moment aanzienlijk meer, al wilde de clubleiding dat gelijktrekken bij de contractaanbieding voor Mbappé.

De clubtopscorer was echter niet gevoelig voor de Parijse miljoenen en had zijn zinnen gezet op zijn droomclub Real. Het duurt nog even voordat die overgang ook officieel wordt bekrachtigd, maar de berichtgeving van Bild maakt eens te meer duidelijk dat de megadeal al lang en breed is beklonken. Precies zoals de grote Madrileense sportkranten eerder ook al meldden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.