Mbappé blijft Spaanse kranten ook na afketsen Real-transfer bezighouden

Reacties

De onderhandelingen met Paris Saint-Germain zijn volgens de laatste berichten gestaakt, maar Kylian Mbappé vult ook op Deadline Day de covers van de Madrileense sportkranten. Alleen een wonder kan er nog voor zorgen dat de Franse superster deze dinsdag nog naar Real Madrid vertrekt.

Mbappé blijft Spaanse kranten ook na afketsen Real-transfer bezighouden
© Pro Shots

Dat is althans wat AS schrijft op de voorpagina. SOS Mbappé, staat er. De sportkrant haalt zijn berichtgeving van maandag nog maar eens aan. Namelijk dat de Franse aanvaller aan PSG heeft gevraagd om akkoord te gaan met het bod van Real Madrid. De Parijzenaren zouden nog altijd niet hebben gereageerd op het tweede voorstel (170 + 10 miljoen), waardoor De Koninklijke zich erbij heeft neergelegd dat Mbappé pas volgend jaar komt.

In Frankrijk meldde RMC Sport maandagavond dat PSG nog altijd hoopt Mbappé te kunnen overtuigen om zijn in 2022 aflopende contract te verlengen, maar dat is volgens AS uitgesloten. Mbappé zal de komende maanden niet van gedachten veranderen en wil alleen nog voor Real spelen, zijn droomclub. PSG is echter niet van plan hem voor 180 miljoen euro te laten gaan, van een derde bod is nooit sprake geweest.

Met nog minder dan 24 uur dan te gaan is de kans daardoor nagenoeg uitgesloten dat er nog iets gebeurt, vandaar dat Real inmiddels is doorgeschakeld naar Eduardo Camavinga. De verwachting is dat het toptalent nog voor de deadline van dinsdagavond voor zo'n 30 miljoen euro overkomt van Stade Rennes. De Franse middenvelder vergezelt Mbappé op de cover van Marca, dat schrijft dat Real nog altijd wacht op Mbappé.

Ondertussen blijft Mbappé kalm onder alle transferperikelen. De 22-jarige aanvaller meldde zich maandag gewoon bij de Franse nationale ploeg en zal zijn doelpunten voor PSG blijven maken, als een doorbraak ook deze dinsdag uitblijft (wat wel de verwachting is). In januari kan de 48-voudig international van Frankrijk dan een voorcontract tekenen bij Real, dat er niet van uitgaat dat iets of iemand dat nog in de weg zal staan.

Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.