Problemen voor Tuchel bij PSG: 'Misschien hebben we maar elf spelers'

Reacties

Paris Saint-Germain kent geen geweldige aanloop naar een nieuw Champions League-seizoen. Voor de competitiewedstrijd van vrijdag tegen Nîmes vreest coach Thomas Tuchel wegens omstandigheden 'misschien maar elf, twaalf of dertien spelers' tot zijn beschikking te hebben.

Problemen voor Tuchel bij PSG: 'Misschien hebben we maar elf spelers'
© Pro Shots
Nîmes
Nîmes
0 - 4
PSG
PSG

Tuchel moet voor de uitwedstrijd van vrijdag behoorlijk puzzelen. Marquinhos, Marco Verratti, Julian Draxler, Thilo Kehrer, Juan Bernat and Mauro Icardi zijn geblesseerd, Ángel Di María en Layvin Kurzawa zijn geschorst en Ander Herrera is pas net terug na een positieve coronatest. Danilo Pereira en Colin Dagba zijn deze week in contact geweest met besmette personen en moeten daarom nog eens getest worden.

Ook staan er nog vraagtekens achter de namen van sterspelers Neymar en Kylian Mbappe. De twee aanvallers kwamen niet ongeschonden uit de interlandperiode en Tuchel moet nu beslissen of hij het duo misschien moet sparen voor de start van de Champions League. Aankomende dinsdag treft de verliezend finalist van het afgelopen seizoen in eigen huis Manchester United.

Tuchel slaakte op zijn persconferentie een diepe zucht toen hij klaar was met het opsommen van al deze namen. 'We hebben een ambitieus en dapper team nodig', zei de coach. 'We willen aanvallen en het achterin dicht houden, zodat we met vertrouwen kunnen toewerken naar United. Maar we moeten ook voorzichtig zijn met spelers die net zijn teruggekeerd van de interlands. Misschien hebben we tegen Nîmes maar elf, twaalf of dertien spelers. Het zal een flinke puzzel worden, maar we willen winnen voordat we aan Manchester United gaan denken.'

PSG
PSG
1 - 2
Manchester United
Manchester United
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.