Premier League Quiz: de helden van de Manchester Derby

Reacties

Zondag is het weer zover, de kraker tussen Manchester City en Manchester United staat op het programma. Een quiz over de spelers die de supporters tegen de stadgenoot het vaakst in vervoering brachten; de helden van de Manchester Derby. 

Premier League Quiz: de helden van de Manchester Derby

November is bij VI de Maand van het Engelse voetbal. De Manchester Derby leek ons wat dat betreft de ideale aanleiding om eens in het Premier League-verleden te duiken van de kraker tussen The Red Devils en The Citizens, die dit decennium een extra lading heeft gekregen omdat ook het blauwe gedeelte van de stad tegenwoordig titelaspiraties mag hebben.

Lang was het in het Premier League-tijdperk alleen voorbehouden aan de fans van United om te mogen dromen van succes. City bivakkeerde zelfs enige tijd in het Championship. Maar ook in de vroegere jaren was de derby al een beladen wedstrijd. We zijn voor deze quiz op zoek naar de doelpuntenmakers (met minstens twee goals) in de stedelijke onderonsjes sinds het seizoen 1992/93. Veel plezier!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.