Prachtgoal helpt Inter langs Atlético en Arias

Reacties

Internazionale heeft in de laatste wedstrijd om de International Champions Cup met 0-1 gewonnen van Atlético Madrid. Het enige doelpunt van de wedstrijd was ook direct hét hoogtepunt van de avond.

Prachtgoal helpt Inter langs Atlético en Arias

Lautaro Martínez liet in de 31ste minuut namelijk zien waarom Inter deze zomer zestien miljoen euro voor hem betaalde aan Racing Club. De twintigjarige Argentijnse spits maakte bij de tweede paal met een halve omhaal op fantastische wijze de 0-1.

Het doelpunt kwam Inter toe. De Italianen hadden het initiatief en speelden een stuk aanvallender dan Atlético. Toch leken de Spanjaarden vlak voor rust op gelijke hoogte te komen via Ángel Correa, wiens doelpunt echter door de VAR werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Atlético wisselde in twee fases het hele elftal in de tweede helft. Santiago Arias kwam na een uur in het veld voor Juanfran. Bij Inter viel op datzelfde moment Stefan de Vrij in voor Kwadwo Asamoah. Met Arias en De Vrij op het veld werd er niet meer gescoord.

Voor Internazionale begint het nieuwe Serie A-seizoen op 19 augustus met een uitwedstrijd tegen Sassuolo. Atlético Madrid start op 20 augustus op bezoek bij Valencia.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.