Lech Poznan moet de Champions League uit het hoofd zetten. Qarabag was veel te sterk voor de ploeg van John van den Brom.

Qarabağ
5 - 1
Lech Poznan
Lech Poznan

Afgelopen weekend ging de Poolse Super Cup aan de neus van Lech Poznan voorbij. Van den Brom wees na het verlies tegen Raków Czestochowa (0-2) op de Europese ambities als verklaring. Maar het rust gunnen aan enkele vaste waardes bleek geen voorbode voor succes in Bakoe.

Een week na de nipte en zwaarbevochten 1-0 zege op eigen veld begon het nog goed voor Lech Poznan. Kristoffer Velde zette de Poolse kampioen in de eerste minuut op voorsprong. Maar nog voor rust waren de kansen gekeerd. Qarabag zette na de twee goals in de eerste helft door met nog drie doelpunten als resultaat.

Door de 5-1 zege mag Qarabag blijven hopen op een plaats in het hoofdtoernooi van de Champions League. Van den Brom wacht de strijd om een plaats in de Europa League.