Ploeggenoot bezorgt Dumfries de schrik van zijn leven

Reacties
Ploeggenoot bezorgt Dumfries de schrik van zijn leven
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Op het veld schuwt Denzel Dumfries niets of niemand. Buiten de lijnen blijkt de rechtervleugelverdediger van Internazionale dan weer niét over stalen zenuwen te beschikken.

Inter plaatste zich dinsdag ten koste van aartsrivaal AC Milan voor de finale van het toernooi om de Coppa Italia (3-0). Nietsvermoedend liep Dumfries zijn hotelkamer binnen, toen hij de schrik van zijn leven kreeg. Ploeggenoot Hakan Çalhanoglu had zich achter het gordijn verstopt en sprong plotseling tevoorschijn.

Dumfries stak zijn armen in de lucht en plofte vervolgens gillend op het bed neer, terwijl Çalhanoglu zich een ongeluk lachte na zijn geslaagde actie. Tot overmaat van ramp voor de Oranje-international werden de beelden ook nog eens vastgelegd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.