Piroe pakt zijn kans bij PSV met extra vorm van energie

Reacties

Voor PSV was het een mooie avond, voor Joël Piroe een prachtige avond. De spits zette donderdag zijn basisdebuut luister bij met twee goals.

Piroe pakt zijn kans bij PSV met extra vorm van energie
© Pro Shots
PSV
PSV
4 - 0
Omonia Nicosia
Omonia Nicosia

Piroe leefde lang in onzekerheid over zijn rol in het Europa League-duel met Omonia Nicosia (4-0). Pas tijdens de wedstrijdbespreking werd duidelijk dat de 21-jarige aanvaller aan de aftrap zou komen.

'Het was de hele tijd afwachten', keek Piroe bij FOX Sports na afloop terug. 'Toen ik het echt las, dacht ik echt dat ik het moest laten zien. Ik was zeker niet gespannen. Ik voelde een extra vorm van energie en was zo gebrand om te spelen.'

Die energie leidde Piroe tot de rol van Man van de Wedstrijd. Met twee doelpunten zette hij een kroon op zijn eerste basisplaats. Het was ook de beloning voor zijn geduld, dat hij had betracht na de zomerse keuze in Eindhoven te blijven.

Piroe wilde zich via invalbeurten laten zien. 'Concurrentie is gewoon goed. Ik heb wel vertrouwen in mezelf. Ik speel al een heel lang voor PSV en dan werk je echt naar dit moment toe. Als je er dan bent, moet je soms geduld houden en er weer in groeien.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.