'Pikante overstap lonkt voor transfervrije Isco'

Reacties

Isco zit een half jaar na zijn geruchtmakende vertrek bij Sevilla nog altijd zonder club, maar daar zou wel eens snel verandering in kunnen komen. De 31-jarige technicus is volgens verschillende Spaanse media in beeld bij Real Betis, waar trainer Manuel Pellegrini hem graag zou zien komen.

'Pikante overstap lonkt voor transfervrije Isco'
© Pro Shots

Isco werkte van 2011 tot 2013 al tot wederzijds genoegen met Pellegrini samen bij Málaga, toen de club uit Zuid-Spanje de gevestigde top in Spanje uitdaagde. De Spaanse spelmaker verdiende er een transfer naar Real Madrid, terwijl de Chileense oefenmeester daarna aan de slag ging bij Manchester City. Tien jaar later lijkt een hereniging in de maak, nu Betis een opvolger zoekt voor de naar Mexico vertrokken Sergio Canales.

Met zijn transfervrije status is Isco een interessante speler, maar de samenwerking met zijn oude trainer is wel pikant te noemen. De laatste club op zijn cv is immers nog altijd Sevilla, de grote rivaal van Betis. De winnaar van de Europa League nam Isco vorig jaar transfervrij over van Real. In december kwam de kortstondige samenwerking al ten einde. De bom barstte na een ruzie met toenmalig technisch directeur Monchi.

Isco was afgelopen winter in beeld bij 1. FC Union Berlin, maar zag die verrassende overgang op het laatste moment afketsen. Nu lonkt een nieuwe kans in La Liga, als Betis inderdaad besluit om door te pakken. De nummer zes van vorig seizoen heeft volgens Spaanse media niet heel veel ruimte in het budget. Andere opties als Giovani Lo Celso (Spurs) en Pablo Fornals (West Ham) zijn op dit moment daardoor niet haalbaar.

Bekijk hier al onze video's
Meer Isco
Meer over Isco
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.