Pereiro schiet PSV naar eerste zege op trainingskamp in Verbier

Reacties

PSV heeft de eerste wedstrijd op het trainingskamp in Zwitserland gewonnen. In Verbier werd FC Sion met 0-1 verslagen door een doelpunt van Gastón Pereiro.

Pereiro schiet PSV naar eerste zege op trainingskamp in Verbier

Trainer Phillip Cocu stuurde een sterke formatie het veld in, met doelman Jeroen Zoet als aanvoerder. Zij zagen hoe Pereiro de eerste kans van het duel kreeg op aangeven van Jürgen Locadia, maar de Uruguayaan kopte over.

Daarna werd Sion dominanter. PSV sloeg echter toe binnen het half uur. Nadat Pereiro ditmaal de bal laag en strak voor kreeg van Locadia, sloeg de buitenspeler in twee instanties toe.

Na de onderbreking kregen andere spelers, waaronder Luuk de Jong, de kans. Kenneth Paal en Steven Bergwijn kregen de grootste mogelijkheden in een tweede helft die verder rustig voortkabbelde en doelpuntloos eindigde. Aanwinst Derrick Luckassen bleef buiten de ploeg.

Zondag krijgt PSV een tegenstander van een groter formaat in de vorm van AS Monaco. Dinsdag volgt de laatste oefenwedstrijd van het trainingskamp. Dan is Grasshoppers de opponent. Op donderdag 27 juli speelt PSV het eerste duel in de derde voorronde van de Europa League. Vrijdag wordt bekend wie de tegenstander is.

PSV-clubwatcher Marco Timmer is in het kielzog van de Eindhovenaren afgereisd naar het trainingskamp in Zwitserland.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.