Pech voor Til: blessure zet mogelijk streep door transferplannen

Reacties

Het zit Guus Til niet bepaald mee. De 22-jarige middenvelder leek zaterdag eindelijk weer wat minuten te mogen maken bij Spartak Moskou, maar moest tien minuten na zijn entree het veld alweer verlaten met wat waarschijnlijk een enkelblessure was.

Pech voor Til: blessure zet mogelijk streep door transferplannen
© Pro Shots
Spartak Moskou
Spartak Moskou
2 - 1
Arsenal Tula
Arsenal Tula

Til kwam na zijn twee ultrakorte invalbeurten van afgelopen week in de 57ste minuut binnen de lijnen bij Spartak in het thuisduel met Arsenal Tula en leek daarmee voor het eerst sinds begin maart weer meer dan een half uur te gaan spelen voor de Russische club. In de 69ste minuut moest de voormalig speler van AZ echter alweer naar de kant wegens een blessure.

Spartak meldde op Twitter dat Til verkeerd terecht was gekomen en op de clubwebsite staat dat de enkelvoudig international ondersteund door de clubartsen het veld moest verlaten. De exacte ernst van de kwetsuur is nog onduidelijk. 'We hopen dat de blessure niet ernstig is, het zal snel duidelijk worden', zei directeur Shamil Gazivov bij Sport-Express.

Een ernstige blessure zou de plannen van Spartak en Til namelijk in de war gooien. De bedoeling was dat de aanvallende middenvelder, die vorig jaar voor een miljoenenbedrag van AZ overkwam, zou worden verhuurd. PSV is ook in de markt, maar er was concurrentie vanuit Duitsland en Engeland en een terugkeer naar Nederland genoot niet de voorkeur van Til.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Spartak Moskou
Meer over Spartak Moskou
Meer G. Til
Meer over G. Til
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.