Pech voor Gündogan: favoriete plekje in Barcelona wordt verbouwd

Reacties

Ilkay Gündogan wordt maandag gepresenteerd als nieuwe speler van Barcelona, maar is al in Catalonië gearriveerd. Hij sprak kort met het clubkanaal van zijn nieuwe werkgever. Over zijn gevoel bij zijn nieuwe stap, wie het eerste wist van de transfer en zijn favoriete plek in Barcelona.

Pech voor Gündogan: favoriete plekje in Barcelona wordt verbouwd
© Barcelona
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Gündogan is erg blij met zijn overstap van Manchester City naar Barcelona. 'Als het rapportcijfer tien staat voor het gelukkigste, dan geef ik dit gevoel een elf', was de Duitse middenvelder enthousiast richting zijn perspresentatie.

De vrouw van Gündogan was de eerste persoon die wist dat hij naar Barcelona zou gaan. De middenvelder won afgelopen seizoen de Champions League, Premier League en FA Cup met Man City en besloot de club na het succesvolle voetbaljaar transfervrij te verlaten.

Gündogan liet de fans weten dat zijn favoriete plek in de stad Camp Nou is, maar op dat gebied wordt het geduld van de Duitser op de proef gesteld. Camp Nou wordt momenteel verbouwd, Barça speelt volgens schattingen tot en met eind 2024 in het Olympisch stadion van Catalonië.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.