'Paris Saint-Germain benaderde perfectie tegen Borussia Dortmund'

Reacties

Luis Enrique was dinsdagavond zeer te spreken over zijn eerste wedstrjd met Paris Saint-Germain in de Champions League. De kampioen van Frankrijk rekende eenvoudig af met Borussia Dortmund.

'Paris Saint-Germain benaderde perfectie tegen Borussia Dortmund'
© Pro Shots
PSG
PSG
2 - 0
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Waar het afgelopen weekend in de Ligue 1 nog misging tegen Nice, kwam PSG dinsdag nauwelijks in de problemen, zo constateerde Enrique bij L'Équipe. 'Bijna alles beviel me', aldus de Spanjaard. 'De intensiteit vanaf het begin van de wedstrijd, de snelheid en controle van de wedstrijd gedurende 75 minuten. Deze wedstrijd versterkt onze ideeën. We zijn allemaal blij. Het is voor mij een bijna perfecte avond.'

Vooral doelpuntenmakers Kylian Mbappé en Achraf Hakimi konden rekenen op de complimenten van hun trainer. 'Kylian is voor mij de beste speler ter wereld. Maar meer dan zijn technische kwaliteiten viel mij vooral zijn menselijke kwaliteit op. Hij is een leider die er altijd met een glimlach staat. Achraf is een topspeler, hij brengt een unieke energie met zich mee. Hij heeft dingen die verbeterd kunnen worden, waarbij wij hem zullen helpen. Het is een groot genoegen om een ​​speler met deze kwaliteit te hebben.'

PSG zette dinsdag een record neer. Door tegen Dortmund te scoren, waren de Parijzenaren 45 duels op rij trefzeker in de groepsfase van de Champions League. Dat lukt nog geen enkele andere club eerder. Zondag staat Le Classique op het programma tegen het geplaagde Marseille.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groep F UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Borussia Dortmund
6
3
2
1
7-4
+3
11
2
PSG
6
2
2
2
9-8
+1
8
3
AC Milan
6
2
2
2
5-8
-3
8
4
Newcastle United
6
1
2
3
6-7
-1
5
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.