'Özil op weg naar uitgang, Amerikaans avontuur lonkt'

Reacties

De kans dat Mesut Özil gaat vertrekken bij Fenerbahçe wordt steeds groter. De 33-jarige aanvallende middenvelder werd in maart uit de selectie van de Turkse club gezet, waardoor zijn toekomst bij de club onzeker is. Mogelijk vertrekt Özil in de zomer naar de Verenigde Staten.

'Özil op weg naar uitgang, Amerikaans avontuur lonkt'
© Pro Shots

Özil werd samen met Ozan Tufan uit de selectie gezet na de wedstrijd tegen Konyaspor. Özil werd na de eerste helft gewisseld en zou in een heftige woordenwisseling met coach İsmail Kartal betrokken zijn geraakt. Ook zou de voormalig speler van Arsenal zijn schoenen door de kleedkamer van Fener hebben gesmeten.

Voorzitter Ali Koç kreeg donderdag al vragen over de toekomst van Özil. De kans dat hij op korte termijn in genade wordt aangenomen, lijkt klein. 'Dat staat op dit moment niet op de planning. Deze keuze is geen kinderspel. Het gaat uiteindelijk om de club en wat daar het belangrijkste voor is.'

Ondertussen weet de Spaanse krant AS te melden dat Fenerbahçe achter de schermen werkt aan een contractontbinding. Özil werd begin 2021 met veel bombarie binnengehaald en ligt nog tot medio 2024 vast. Ondertussen houdt Inter Miami de situatie van Özil met veel interesse in de gaten. De club van eigenaar David Beckham zou in de aanvallende middenvelder een nieuwe vedette zien.

Bekijk hier al onze video's
Meer Fenerbahçe
Meer over Fenerbahçe
Meer M. Özil
Meer over M. Özil
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.