Overmars is 'alleen maar blij' met belangstelling Bayern voor Ten Hag

Reacties

Marc Overmars schiet niet in de kramp wanneer trainer Erik ten Hag eventueel besluit om Ajax te verruilen voor Bayern München. De directeur voetbalzaken in Amsterdam zegt dat Ajax altijd potentiële opvolgers in beeld heeft voor de momenten waarop sleutelposities vacant raken.

Overmars is 'alleen maar blij' met belangstelling Bayern voor Ten Hag
© Pro Shots

Ten Hag stelde afgelopen week totaal tevreden te zijn bij Ajax, maar ook te weten dat hij geen tien jaar werkzaam blijft in Amsterdam. Wanneer Bayern - waar hij al eens trainer was bij het tweede team - hem zou benaderen, zou de oefenmeester zo'n stap niet uitsluiten.

Overmars panikeert niet. 'Wij kijken altijd weer verder. Zoals sommige mensen zeggen: je moet altijd de opvolgers op het oog hebben. Van mij, voor spelers en dus ook voor Erik. Hij heeft net zijn contract verlengd', zegt Overmars in gesprek met FOX Sports.

'Ik ben alleen maar blij met die interesse van Bayern. Hoe meer clubs interesse hebben: hoe beter hij het doet. Dat is een goed teken. Weet je, je moet altijd realistisch blijven: als zulke grote clubs op je afkomen, hoe vaak krijg je de kans? We zullen er altijd naar kijken', belooft de directeur voetbalzaken.

Ajax denkt volgens Overmars altijd mee met pionnen binnen de club, wanneer toekomstplannen zich ontvouwen. 'Misschien denken Edwin van der Sar en ik wel teveel mee met spelers. Maar we denken ruimschoots mee, met spelers en ook met de trainer.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer E. ten Hag
Meer over E. ten Hag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.