Oud zeer bij Casillas: doelman deelt flinke sneer uit aan Mourinho

Reacties

Iker Casillas heeft op slinkse wijze gereageerd op zijn oude coach José Mourinho. De Portugese coach stelde in november dat de 37-jarige doelman aan het einde van zijn carrière was beland. Op Twitter deelde Casillas een sneer uit richting The Special One.

Oud zeer bij Casillas: doelman deelt flinke sneer uit aan Mourinho

'Volgens een Portugese krant heeft iemand gezegd dat een speler zoals ik (37 jaar oud) aan het einde van zijn carrière zit. Daar ben ik het helemaal mee eens! Maar mijn vraag aan diezelfde krant is dan: wanneer en op welk moment zien jullie bij coaches dat ze niet langer een team kunnen leiden of trainen?' Deze tweet van Casillas maakte de nodige tongen los op Twitter. De tweet kon rekenen op meer dan zestigduizend likes en meer dan twintigduizend retweets.

Mourinho had in de Portugese krant Record gezegd dat de loopbaan van Casillas langzaam maar zeker het einde nadert. De Spaanse doelman vindt dat The Special One zich beter op zijn eigen prestaties bij Manchester United kan focussen. United staat onder Mourinho op een zesde plek, liefst negentien punten achter koploper én aartsrivaal Liverpool. Zondag verloren The Red Devils nog met 3-1 bij de rivaal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De koude oorlog tussen Casillas en Mourinho ontstond in het seizoen 2012/13 toen Casillas niet langer meer eerste keuze onder de lat van Real Madrid was. Mourinho gaf de voorkeur aan de even oude Diego López. De relatie tussen de doelman en de coach is sindsdien tot het nulpunt bekoeld. Mourinho vertrok in 2013 bij De Koninklijke, waarna Casillas nog twee seizoenen in Madrid bleef en in 2014 de Champions League won. In de zomer van 2015 maakte San Iker de overstap naar FC Porto, waar hij nog altijd eerste keuze is onder coach Sérgio Conceição en onlangs zijn honderdste overwinning in de Champions League noteerde. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.