Origi gaat de wereld over met fantastische hakgoal

Reacties

Divock Origi heeft op heerlijke wijze bijgedragen aan het succes van Liverpool in het League Cup-toernooi. Drie dagen na de wondergoal van zijn landgenoot Cyril Ngonge liet de Belgische spits zich op bezoek bij Preston North End zien met een technisch hoogstandje.

Origi gaat de wereld over met fantastische hakgoal
© Pro Shots
Preston North End
Preston North End
0 - 2
Liverpool
Liverpool

Liverpool veegde afgelopen zondag de vloer aan met Manchester United (5-0) en van de spelers die begonnen op Old Trafford, stond er woensdag tegen Preston North End niet één in de basis. Jürgen Klopp koos ervoor om flink te rouleren en nam Virgil van Dijk, maar ook zijn sterspeler Mohamed Salah, niet eens mee. Bij Preston had Liverpool-huurling Sepp van den Berg een basisplaats; zijn broodheer had de jonge Nederlander toestemming gegeven om in dit duel mee te doen.

Een stunt van Preston zat er niet in. De nummer negentien van het Championship wist Liverpool wel lang tegen te houden, maar een halfuur voor tijd brak Takumi Minamino op aangeven van Neco Williams dan toch de ban. De Japanner heeft het wel naar zijn zin in het toernooi om de League Cup: in vijf wedstrijden in het bekertoernooi heeft hij nu vijfmaal gescoord. De 0-2 kwam van Origi, die de bal achter zich kreeg, maar met een acrobatische voetbeweging toch wist te scoren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer League Cup
Meer over League Cup
Meer D. Origi
Meer over D. Origi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.