Nottingham Forest kent absurd drukke deadlinedag

Reacties

De meest gebruikte telefoons ter wereld staan vandaag in de kantoren van de City Ground, het stadion van Nottingham Forest. De roodhemden hebben een bizar drukke deadlinedag met volop transferactie.

Nottingham Forest kent absurd drukke deadlinedag
© Pro Shots

Donderdagavond begon het spel met het aantrekken van Murillo, een 21-jarige verdediger die van Corinthians is overgekomen. De Tricky Trees zijn vrijdag nog druk aan het handelen. Vrijdagochtend werd Loïc Mbe Soh uitgeleend aan Almere City FC, Jonathan Panzo trok naar Cardiff City, Remo Freuler ondertekende een contract bij Bologna en dan staat de verkoop van goudhaantje Brennan Johnson nog in de steigers. Hij zou vrijdagavond laat nog een overstap naar Tottenham Hotspur voltooien.

Bij al die uitverkoop hoeft manager Steve Cooper niet te wanhopen: ook qua inkomende transfers valt er genoeg te beleven. Nuno Tavares is van Arsenal ovegekomen, en de transfer van Freuler naar Italië was onderdeel van een akkoord om Nicolás Domínguez naar Forest te halen. Nog een aanvallende versterking: Callum Hudson-Odoi kwam over van Chelsea. Is de club nu klaar? Think again.

Er zijn nog drie spelers van wie verwacht wordt dat ze vanaf morgen de kleuren van Forest dragen. Ibrahim Sangaré komt over van PSV, verder zou Divock Origi enkel nog medisch gekeurd moeten worden en ook van Odysseas Vlachodimos werd vrijdagmorgen beweerd dat hij de doelman van Benfica een akkoord met de Premier League-deelnemer had.

Het doet denken aan vorig jaar, toen Forest een volwaardige selectie aan nieuwe aanwinsten presenteerde. Die gigantische operatie had uiteindelijk wel het beoogde effect: de club handhaafde zich op het hoogste niveau.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nottingham Forest
Meer over Nottingham Forest
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.