Opmerkelijke 'streaker' doet wenkbrauwen fronsen bij Chelsea

Reacties
Opmerkelijke 'streaker' doet wenkbrauwen fronsen bij Chelsea
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Als iemand in zijn ondergoed het heilige gras van Stamford Bridge betreedt, wordt diegene normaal gesproken door een aantal stewards naar de grond gewerkt en met een stadionverbod naar huis gestuurd. Na Chelsea-Manchester United liep het echter anders.

Chelsea
Chelsea
1 - 1
Manchester United
Manchester United

Het was namelijk niet zomaar iemand die in zijn onderbroek de catacomben opzocht. Mateo Kovacic gaf na het spectaculaire slot van het duel zowel zijn shirt als zijn broek weg. Met alleen nog zijn onderbroek, sokken en schoenen beende de Kroaat richting de kleedkamer, terwijl menig wenkbrauw werd gefronst. Zo ook de dame op de onderstaande beelden. Voormalig United-doelman Peter Schmeichel kon er wel om lachen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. Kovačić
Meer over M. Kovačić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.