Opgebloeide Pogba legt na vertrek Mourinho direct beslag op eretitel

Reacties

Als er één speler lijkt te profiteren van het vertrek van José Mourinho bij Manchester United, dan is het Paul Pogba wel. De middenvelder bloeit onder Ole Gunnar Solskjaer helemaal op en is door de fans direct gekozen tot Manchester Uniteds Speler van de Maand December.

Opgebloeide Pogba legt na vertrek Mourinho direct beslag op eretitel

Over de moeizame relatie tussen Pogba en Mourinho is nu al veel gezegd en geschreven. De duurste aankoop uit de clubgeschiedenis van United zat in de eerste maanden van dit seizoen niet lekker in zijn vel en belandde zelfs op de bank. Mourinho werd op 18 december op straat gezet en zijn opvolger, Solskjaer, geeft Pogba het vertrouwen. De Fransman stelt de interim-manager niet teleur.

Pogba leverde in de eerste wedstrijd onder Solskjaer twee assists in de 5-1 overwinning op Cardiff City en vier dagen later volgden twee doelpunten tegen Huddersfield Town (3-1). Ook in de thuiswedstrijd tegen AFC Bournemouth was Pogba erg belangrijk voor zijn ploeg, met twee goals en een assist: 4-1.

De supporters zijn blij met de opleving van Pogba en hebben de Fransman gekozen tot Speler van de Maand December. Marcus Rashford en Jesse Lingard waren de twee andere genomineerden voor de eretitel.

Vanavond om 21.00 uur spelen Pogba en co uit tegen Newcastle United. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer P. Pogba
Meer over P. Pogba
Meer José Mourinho
Meer over José Mourinho
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.