Ook laagvlieger in Serie A denkt aan Noslin

Reacties

Tijjani Noslin (24) heeft niet te klagen over een gebrek aan belangstelling. Fortuna Sittard weigerde deze transferperiode al een bod van FC Utrecht op de rechtsbuiten, die zelf ook een andere vervolgstap in zijn loopbaan voor ogen heeft. Nu lonkt mogelijk een overgang naar de Serie A.

Ook laagvlieger in Serie A denkt aan Noslin
© Pro Shots

Hellas Verona, achttiende op het hoogste Italiaanse niveau, heeft geïnformeerd naar Noslin. Van een bod op de Amsterdammer is nog geen sprake. Fortuna weet dat hij er bij meer clubs goed op staat en wacht af of een van de geïnteresseerde partijen, in tegenstelling tot FC Utrecht, bereid is om de verlangde miljoenensom op tafel te leggen.

Noslin kent sowieso een bewogen aanloop naar de herstart van de competitie. Vandaag (donderdag) vernam hij de uitkomst van een tamelijk onnavolgbare procedure bij de tuchtcommissie van de KNVB. Noslin kreeg op 15 december rood in de uitwedstrijd tegen NEC, na een op het eerste oog vooral ongelukkige overtreding op Calvin Verdonk. Scheidsrechter Edwin van de Graaf trok geel, maar besloot na tussenkomst van de VAR toch de rode kaart te tonen.

De tuchtcommissie sprak Noslin vrij, waarop de aanklager van de KNVB in hoger beroep ging. Gisteravond mocht de buitenspeler zich verdedigen in Zeist, zonder succes: hij is nu alsnog geschorst voor drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. Of hij na zijn straf nog voor Fortuna in actie zal komen, is gezien de opflakkerende interesse maar de vraag.

Bekijk hier al onze video's
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Meer T. Noslin
Meer over T. Noslin
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.