'Ontslag dreigt voor jeugdspeler Nice na diefstal peperduur horloge Dolberg'

Reacties

Kasper Dolberg is bij OGC Nice mogelijk door een teamgenoot bestolen van een horloge met een waarde van 70.000 euro. Anderhalve week geleden merkte Dolberg na een training dat zijn kostbare sieraad uit de kleedkamer was weggenomen. Al snel werd geconcludeerd dat een medespeler achter de diefstal zou moeten zitten en inmiddels is er ook een naam genoemd.

'Ontslag dreigt voor jeugdspeler Nice na diefstal peperduur horloge Dolberg'

Het Franse persbureau AFP brengt donderdag naar buiten dat Lamine Diaby-Fadiga waarschijnlijk degene is geweest die Dolbergs horloge heeft gepakt. Volgens het persbureau meldde de achttienjarige aanvaller zich donderdag in het bijzijn van zijn advocaten op het trainingscomplex van Nice. Hij zou de diefstal aan hen hebben opgebiecht en nu hopen op een oplossing.

AFP weet dat Diaby-Fadiga zijn excuses heeft gemaakt bij Dolberg zelf, maar ook bij hoofdtrainer Patrick Vieira en aanvoerder Dante. Hij zou de Deense spits, die afgelopen zomer de oversteek maakte van Ajax naar Nice, ook hebben beloofd om de geleden schade te vergoeden.

Dolbergs horloge zou volgens diverse Franse media liefst 70.000 euro hebben gekost, maar wat ermee gebeurd is na de diefstal is niet duidelijk.

De grote vraag is ondertussen hoe het akkefietje afloopt voor Diaby-Fadiga. AFP meldt dat het aanvalstalent sowieso een disciplinaire straf staat te wachten, waarbij onmiddellijke ontbinding van zijn contract één van de opties is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer OGC Nice
Meer over OGC Nice
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Meer K. Dolberg
Meer over K. Dolberg
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.