Ontslag Bosz niet aan de orde: 'Willen met hem ommekeer bewerkstelligen'

Een bevrijdende overwinning bleef voor Borussia Dortmund wederom achterwege. Maar trainer Peter Bosz hoeft niet te vrezen voor zijn baan na weer een teleurstelling.

Borussia Dortmund kwam zaterdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Bayer Leverkusen, dat ruim een helft met een man minder speelde. Andriy Yarmolenko behoedde BVB met een treffer in de 73ste minuut van een nederlaag, maar het gelijkspel voelde toch als een verlies.

BVB-technisch directeur Michael Zorc nam de speculaties over een ontslag van Bosz direct na afloop weg: 'We willen de ommekeer met Peter Bosz bewerkstelligen.'

Bosz had vooraf gezegd zich niet bezig te houden met zijn positie. De Nederlander wist niets van een vermeend ultimatum en richtte zich alleen op de wedstrijd.