Feyenoord pikt middenvelder op in Frankrijk

Reacties

Feyenoord heeft zich versterkt met Chris-Kévin Nadje. De 22-jarige middenvelder komt over van FC Versailles, uitkomend op het derde niveau van Frankrijk.

Feyenoord pikt middenvelder op in Frankrijk
© Pro Shots

Vrijdagochtend maakten de Rotterdammers de komst van de Fransman bekend. Hij heeft een handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2028. 'Het is een droom die uitkomt dat een grote club als Feyenoord zich voor me heeft gemeld', aldus Nadje via de clubkanalen. 'Het is natuurlijk een behoorlijke stap, maar ik ben er klaar voor om me in Rotterdam te ontwikkelen als voetballer.'

'Het belangrijkste wat ik nu moet doen, is hard werken en zorgen dat ik zo snel mogelijk aanhaak op het vereiste niveau', vervolgt Nadje. 'Ik kan niet wachten om mezelf hier te laten zien.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Nadje begon zijn loopbaan bij ASF Le Perreux onder de rook van Parijs. In 2016 kwam hij in de jeugdopleiding van RC Lens terecht. Via Entente Feignies Aulnoye FC en Stade Lavallois kwam hij vorige zomer bij Versailles terecht. In 31 competitiewedstrijden was hij goed voor zeven goals en twee assists.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.