Onana beleeft Inter-vuurdoop in Champions League-kraker tegen Bayern

Reacties

André Onana start woensdagavond in de basis bij Internazionale. De voormalig doelman van Ajax krijgt in het Champions League-duel met Bayern München de voorkeur boven Samir Handanovic. 

Onana beleeft Inter-vuurdoop in Champions League-kraker tegen Bayern
© Pro Shots
Internazionale
Internazionale
0 - 2
Bayern München
Bayern München

De grote Italiaanse sportkranten voorspelden dat al op basis van bronnen binnen de club en de laatste training van woensdagochtend. Voor Onana betekent het zijn officiële debuut sinds hij Ajax deze zomer verruilde voor Inter. Tijdens de eerste vijf speelronden van de Serie A zat de 26-jarige Kameroener op de bank.

Dat Handanovic nu plaats moet maken voor Onana, is groot nieuws in Italië. De 38-jarige Sloveen is de aanvoerder van Inter en al jaren de eerste keus onder de lat. Trainer Simone Inzaghi zou met het passeren van de captain een signaal willen afgeven aan de spelersgroep na de verloren derby tegen AC Milan.

De verliespartij kwam zaterdag hard aan bij Inzaghi, die sprak van een black-out. In Italiaanse media werd Stefan de Vrij flink bekritiseerd. De Oranje-international is zijn plek centraal achterin kwijt en wordt vervangen door Danilo D'Ambrosio. Denzel Dumfries start wel, net als Robin Gosens.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer A. Onana
Meer over A. Onana
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.