Olij blij met voorselectie Oranje: 'Geweldige erkenning'

Reacties

Nick Olij is enorm blij met zijn voorselectie voor het Nederlands elftal, vertelt hij na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Vitesse tegen ESPN. 'Dit is een geweldige erkenning voor mijn werk', aldus Olij.

Olij blij met voorselectie Oranje: 'Geweldige erkenning'
© Pro Shots
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
1 - 0
Vitesse
Vitesse

De Sparta-doelman kende zondag een makkelijke middag op Het Kasteel. Alleen in de eerste minuten maakte de Nederlander een foutje bij een uittrap, voor de rest had hij weinig te doen. 'Bij die uittrap kon ik mijzelf wel voor mijn kloten geven, je legt jezelf toch een soort druk op. Gelukkig viel het snel van me af.'

'De voorselectie voor het Nederlands elftal doet best wel wat met me. De mensen om me heen weten dat ik ermee bezig was, terwijl de kans niet kwam. Ik blijf op dezelfde manier doorgaan met wat ik aan het doen ben.'

'Vandaag was mijn eerste clean-sheet dit seizoen, dus dat is lekker', eindigt de 28-jarige sluitpost voor de camera bij ESPN.

Sparta-fans pleitten al langere tijd voor Olij in het Nederlands elftal. Vorig seizoen scandeerden de supporters geregeld al 'Olij in Oranje' op de tribunes. Ook zondag deden ze dat weer. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.