Núñez opnieuw op schot in ruime oefenzege Liverpool

Reacties

Het vernieuwde Liverpool heeft Leicester City in Singapore op een forse nederlaag getrakteerd: 4-0. Bij The Reds was Darwin Núñez opnieuw trefzeker, terwijl de Nederlanders een bijrol hadden.

Núñez opnieuw op schot in ruime oefenzege Liverpool
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
4 - 0
Leicester City
Leicester City

In het National Stadium in Kallang kreeg Núñez als aanvalsleider de voorkeur boven Cody Gakpo. De Uruguayaan beschaamde het vertrouwen van manager Jürgen Klopp niet door de openingstreffer voor zijn rekening te nemen. De spits, vorig jaar zomer voor tachtig miljoen euro overgekomen van Benfica, maakte zijn vierde treffer in drie oefenwedstrijden in de voorbereiding.

In een tijdsbestek van acht minuten besliste Liverpool de wedstrijd in Singapore. Eerst scoorde Bobby Clark op aangeven van Mohamed Salah, waarna Diogo Jota ook een duit in het zakje deed, wederom op aangeven van de Egyptenaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Virgil van Dijk speelde de eerste helft mee aan de zijde van The Reds, waar na de thee elf andere namen binnen de lijnen kwamen. Onder hen ook Gakpo. De ex-PSV’er zag in de tweede helft alleen Ben Doak zijn naam op het scorebord zetten. De zeventienjarige Schot zorgde op aangeven van Joël Matip met een kopbal bij de tweede paal voor de eindstand.

Liverpool komt later deze week nog vriendschappelijk in actie tegen Bayern München. De Engelsen sluiten de voorbereiding af met een oefenpot tegen SV Darmstadt, waarna op zondag 13 augustus de Premier League met een kraker begint. The Reds openen het nieuwe seizoen met een uitwedstrijd tegen Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.