Liverpool-teamgenoot hint erop dat Van Dijk aanvoerder wordt

Reacties

Virgil van Dijk zou zomaar de nieuwe aanvoerder van Liverpool kunnen zijn. Manager Jürgen Klopp moet naar alle waarschijnlijkheid op zoek naar een nieuwe arm om de band om te doen, want Jordan Henderson staat dicht bij een transfer naar Saoedi-Arabië.

Liverpool-teamgenoot hint erop dat Van Dijk aanvoerder wordt
© Pro Shots

James Milner was de volgende in de rij, maar de kilometervreter trok de deuren van Anfield deze zomer achter zich dicht om bij Brighton & Hove Albion te gaan voetballen. In de zoektocht naar een opvolger is Virgil van Dijk op basis van zijn ervaring en leiderschapskwaliteiten toch al een veelgenoemde kandidaat, en nu heeft aanwinst Dominik Szoboszlai op Instagram een nieuwe hint gedropt.

Van Dijk reageerde op een post van de Hongaar, die op zijn beurt de Bredanaar weer van repliek diende met een emoji met de letter C, die veel gebruikt wordt voor captain, het Engelse woord voor aanvoerder. Het zit er dus dik in dat Van Dijk straks naast aanvoerder van Oranje ook kapitein van Liverpool wordt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het zou niet de eerste keer zijn dat een Nederlander aanvoerder van The Reds is, Dirk Kuijt droeg de band sporadisch in zijn jaren op Anfield. In die tijd was dat uiteraard slechts als invaller, aangezien Steven Gerrard de onbetwiste aanvoerder van de club was in die jaren. Diezelfde Gerrard zou nu, door Henderson naar zijn club Al-Ettifaq te halen, de weg vrijmaken voor een Nederlandse aanvoerder. Woensdagavond droeg Van Dijk de band ook al, in de oefenwedstrijd tegen Karlsruher SC.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer V. van Dijk
Meer over V. van Dijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.