Norwich-fans vernietigend over huurling: 'F*ck off back to Chelsea'

Reacties

Norwich City maakt dit seizoen op huurbasis gebruik van Billy Gilmour, maar veel indruk heeft de middenvelder nog niet weten te maken. Een deel van de supporters ziet het talent liever weer vertrekken.

Norwich-fans vernietigend over huurling: 'F*ck off back to Chelsea'
© Pro Shots
Crystal Palace
Crystal Palace
3 - 0
Norwich City
Norwich City

Norwich City ging dinsdag met 3-0 onderuit tegen Crystal Palace en bij de meegereisde aanhang was Gilmour de gebeten hond. Zij zongen 'f*ck off back to Chelsea' in de richting van de twintigjarige Gilmour.

De Schots international ruilde de jeugdopleiding van Rangers FC in 2017 in voor die van Chelsea. Hij speelde 22 wedstrijden voor The Blues en doet dit seizoen dus Premier League-ervaring op bij Norwich. In dienst van The Canaries staat de teller op veertien wedstrijden. Scoren deed Gilmour nog niet.

Gilmour maakte overigens de negentig minuten vol tegen Crystal Palace. Opvallend was onder meer dat hij meer passes gaf (55), meer tackles maakte (6) en meer ballen onderschepte (10) dan welke speler dan ook op het veld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.