Nog geen duidelijkheid over toekomst Koeman na eerste gesprek met Laporta

Reacties

Tijdens het onderhoud dat Ronald Koeman dinsdagavond heeft gevoerd met Barcelona-voorzitter Joan Laporta is nog geen beslissing gevallen over de toekomst van de oefenmeester, zo berichten verschillende Spaanse kranten.

Nog geen duidelijkheid over toekomst Koeman na eerste gesprek met Laporta
© Pro Shots

Koeman arriveerde aan het begin van de avond met zijn zaakwaarnemer Rob Jansen in Camp Nou. El Mundo Deportivo bericht dat het onderhoud slechts een half uur duurde en dat er is afgesproken op korte termijn opnieuw met elkaar om tafel te gaan.

In de aanloop naar het afsluitende La Liga-duel met Eibar ging de ex-bondscoach van Oranje in op zijn toekomst: 'Ik heb altijd gezegd dat ik verder wil en het contract wil nakomen. Het laatste woord is aan de voorzitter. In het laatste deel van het seizoen heb ik niet het vertrouwen gevoeld van de club. Ik begrijp dat er twijfels zijn over de resultaten, ik begrijp dat er veranderingen moeten komen om weer succes te boeken. Maar je moet het wel communiceren.'

Onder Koeman finishte Barcelona afgelopen seizoen als derde in La Liga en legde het beslag op de Copa del Rey. In de achtste finale van de Champions League bleek Paris Saint-Germain te sterk. Zijn verbintenis met de Catalanen loopt medio 2022 af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.