Noa Lang hoort ernst van enkelblessure en kan transfer wel vergeten

Reacties

Noa Lang krijgt niet meer de kans om zich voor het sluiten van de transferwindow nog in de kijker te spelen bij andere clubs. De enkelblessure die de aanvaller van Club Brugge zondag opliep tegen KV Kortrijk houdt hem volgens de Belgische media vier tot zes weken aan de kant.

Noa Lang hoort ernst van enkelblessure en kan transfer wel vergeten
© Pro Shots
Club Brugge
Club Brugge
2 - 1
Kortrijk
Kortrijk

Lang viel zondag na ruim zeventig minuten in bij Club Brugge, maar moest de strijd al snel weer staken. Bij een van zijn eerste acties verzwikte de Oranje-international zijn enkel. Club-manager Carl Hoefkens zei na afloop al dat hij zich 'ernstig zorgen' maakte over de aanvaller.

Uit onderzoek is nu gebleken dat Lang vier tot zes weken buitenspel zal staan. Daardoor kan hij naar alle waarschijnlijkheid wel een streep door een zomerse transfer zetten. Lang gaf eerder in deze transferperiode aan dat hij klaar was voor een stap hogerop, maar concrete interesse bleef uit.

Lang zal vermoedelijk ook de eerste twee groepswedstrijden in de Champions League gaan missen. Bovendien komt de aankomende interlandperiode met het Nederlands elftal in gevaar. Dit is de laatste interlandbreak voor de start van het WK in november.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.