Nieuwe Rangers-manager belooft landgenoot Dessers niet voor te trekken

Reacties

Het is aan Philippe Clement om de Schotse recordkampioen Rangers FC uit het slop te trekken. De Antwerpenaar werd dinsdag voorgesteld als nieuwe manager op Ibrox, en kreeg natuurlijk vragen over zijn landgenoot Cyriel Dessers - die zijn interlandvoetbal overigens voor zijn moederland Nigeria speelt.

Nieuwe Rangers-manager belooft landgenoot Dessers niet voor te trekken
© Pro Shots

Die heeft het nog niet makkelijk in Glasgow, zo heeft ook Clement gezien. 'Ik heb hem in Nederland ook beter zien spelen. Hij deed het bij Feyenoord beter dan hier', aldus de manager, die geen voorkeursbehandeling belooft. 'Nee, hij zal niet meer aandacht krijgen omdat hij een Belg is. Alle spelers beginnen op nul, of je nu Belg, Schot of Brit bent, of je nu 32 jaar bent of 18', beloofde Clement op de persconferentie.

De Vlaming, die in België succesvol was (een landstitel met RC Genk en daarna drie met Club Brugge), neemt het in Schotland over van de ontslagen Engelsman Michael Beale. Zijn eerste taak is aanstaand weekend om Dylan Vente in bedwang te houden, met Hibernian komt er een gezworen vijand van The Gers op bezoek. Donderdag wacht de Europa League-uitbeurt bij Sparta Praag.

Bekijk hier al onze video's
Meer Rangers FC
Meer over Rangers FC
Meer Premiership
Meer over Premiership
Meer C. Dessers
Meer over C. Dessers
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.