Nice betuigt steun aan Nouri met fraai gebaar voor duel met Ajax

Reacties

Olympique Nice komt woensdagavond voorafgaand aan het Champions League-duel met Ajax met een fraaie steunbetuiging aan het adres van Abdelhak Nouri. Dat melden de Fransen op de clubsite.

Nice betuigt steun aan Nouri met fraai gebaar voor duel met Ajax

Tijdens de warming-up voor de wedstrijd in de derde voorronde van het toernooi zullen de spelers van Nice een speciaal shirt dragen met een boodschap voor Nouri.

De afgelopen weken regende het steunbetuigingen voor de speler van Ajax, waaronder die van Kevin-Prince Boateng, die het hele seizoen met een speciaal aan Nouri opgedragen shirt onder zijn tenue zal spelen.

Nouri werd op 8 juli tijdens de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen getroffen door hartproblemen. De spelmaker werd gereanimeerd en naar de intensive care gebracht. Later werd bekend dat bij onderzoeken ernstige en blijvende hersenschade is geconstateerd bij de twintigjarige Ajacied. De laatste update is dat Nouri overgeheveld is naar de zogeheten 'medium care' en hij een volledig zelfstandig functionerende ademhaling heeft. Verder is de situatie ongewijzigd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.