Boateng eert Nouri komend seizoen met speciaal shirt

Reacties

Kevin-Prince Boateng heeft een bijzondere belofte gedaan als steunbetuiging aan Abdelhak Nouri. De aanvallende middenvelder van Las Palmas draagt het volledige komende seizoen onder zijn wedstrijdshirt een speciaal tricot met daarop de naam van de Ajacied.

Boateng eert Nouri komend seizoen met speciaal shirt

Dat heeft de dertigjarige Duitse Ghanees zaterdagochtend bekendgemaakt op Twitter. 'Ik heb besloten om dit shirt een seizoenlang te dragen onder mijn wedstrijdshirt, om mijn steun te betuigen en omdat ik bid voor jou', schrijft Boateng.

Het gebaar van Boateng sluit aan bij de ontelbare steunbetuigingen voor Abdelhak Nouri, die op 8 juli tijdens de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen werd getroffen door hartproblemen. De spelmaker werd gereanimeerd en naar de intensive care gebracht. Later werd bekend dat bij onderzoeken ernstige en blijvende hersenschade is geconstateerd bij de twintigjarige Ajacied.

Vorige week vrijdag kwamen de supporters van Ajax al massaal bijeen om de familie van Nouri te steunen. De fans applaudisseerden, staken fakkels en vuurwerk af en zongen het clublied van Ajax. Hieronder een reportage van de bijzondere avond in Amsterdam.

Ajax-fans massaal bijeen om Nouri te steunen
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.