Neymar: 'We hebben de oorlog nog niet verloren'

Reacties

Paris Saint-Germain likte na de thuisnederlaag tegen Manchester City de wonden. De hoop op een nieuwe plaats in Champions League-finale is allerminst verdwenen.

Neymar: 'We hebben de oorlog nog niet verloren'
© Pro Shots
PSG
PSG
1 - 2
Manchester City
Manchester City

'We hebben de slag verloren, maar de oorlog nog niet', parafraseerde Neymar de beroemde spreuk van de Franse politicus Charles de Gaulle om zijn vertrouwen in een goede afloop onder woorden te brengen.

Volgens de Braziliaan is er na de thuisnederlaag zeker nog hoop op een finaleplaats. 'Ik geloof in mijn team, ik geloof dat we beter kunnen zijn dan we waren. Eén procent kans, 99 procent vertrouwen', schreef de aanvaller op Twitter.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Uit de mond van trainer Mauricio Pochettino klonken vergelijkbare woorden. 'Je moet rustig blijven. We zijn allen teleurgesteld, maar het is nog niet voorbij. We weten dat we het kunnen, dat we de potentie hebben', zei de Argentijn. 'We moeten positief blijven, we moeten het geloof houden. We weten dat we daar kunnen winnen en naar de finale kunnen gaan.'

Aanvoerder Marquinhos benadrukte dat er geen ruimte mag zijn voor twijfels. 'Wie er niet in gelooft, die mag niet terugkomen. Je moet een winnaarsmentaliteit hebben. We zijn heel dichtbij, nu is niet het moment te twijfelen. We hebben alles wat nodig is om de situatie te keren. We moeten erin geloven.'

Manchester City
Manchester City
2 - 0
PSG
PSG
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.