Neymar klaar met geruchten: 'Hallo fake news, hier ben ik!'

Reacties

Neymar naar Juventus, Neymar niet terug naar Barcelona, Neymar met een megacontract bij Paris Saint-Germain. In deze transferperiode gaat het ook een boel over de Braziliaanse aanvaller, die klaar is met alle geruchten. Tijdens zijn vakantie nam hij een video op.

Neymar klaar met geruchten: 'Hallo fake news, hier ben ik!'
© Pro Shots

'Hallo fake news, hier ben ik!', spreekt Neymar zijn volgers toe op Instagram. 'Heel veel zon, vrede en liefde', vertelt Neymar over zijn prioriteiten tijdens zijn vakantie. Bezig met een transfer lijkt de duurste voetballer aller tijden dus allesbehalve.

Het laatste gerucht is dat Neymar na 1 juli de beschikking krijgt over een contract van gewapend beton. Volgens L'Équipe krijgt het contract van de Braziliaan op 1 juli namelijk automatisch een verlenging tot medio 2027. Dat komt door een afspraak die werd opgenomen in de nieuwe verbintenis die in het voorjaar van 2021 werd getekend. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.