'Contract van gewapend beton bepaalt PSG-toekomst Neymar'

Reacties

Neymar blijft actief in Parc des Princes. In weerwil van alle speculaties wordt het contract van de Braziliaanse aanvaller naar verluidt juist verlengd.

'Contract van gewapend beton bepaalt PSG-toekomst Neymar'
© Pro Shots

Neymar zou zijn beste tijd hebben gehad. PSG zou voorsorteren op een afscheid van de Braziliaan, met de opmerkingen van voorzitter Nasser Al-Khelaïfi als ondersteunend bewijs: 'We willen niet meer flitsend of bling bling zijn, de tijd van glitter & glamour is voorbij.'

Maar de speculaties over de Franse toekomst van de aanvaller hebben een andere wending gekregen. Volgens L'Équipe krijgt het contract van de Braziliaan op 1 juli namelijk automatisch een verlenging tot medio 2027. Dat komt door een afspraak die werd opgenomen in de nieuwe verbintenis die in het voorjaar van 2021 werd getekend.

Die afspraken in het 'contract van gewapend beton', aldus L'Équipe, maken Neymar een vast onderdeel van het project PSG. Barcelona werd geopperd als mogelijke bestemming voor de Braziliaan, maar de Catalaanse grootmacht heeft volgens Spaanse media een terugkeer van de aanvaller niet op het lijstje staan.

Bekijk hier al onze video's
Meer Neymar
Meer over Neymar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.